Taverna Mariano | Restaurant a Madrid

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Taverna Mariano | Restaurant a Madrid

restaurant a madrid
Gust espanyol a ple centre de la capital

Taverna Mariano som un restaurant a Madrid l'especialitat del qual és la cuina tradicional i casolana. Fa més de 30 anys que elaborem els plats típics del territori nacional i som coneguts per les nostres dues especialitats: les tripes a la madrilenya i bacallà al pil pil.

Tenim una ubicació privilegiada. Ens trobem a ple centre de la capital espanyola, exactament al Barri de les Lletres, molt a prop del Museu del Prado. No ho dubti. Si està buscant un restaurant a Madrid, on sentir-se com a casa i gaudir del millor menjar típic espanyol, vine a conèixer-nos.

Tradició familiar entre fogons, tot un projecte de vida
restaurant madrid

L'ànima d'aquesta casa és Mariano, un home emprenedor, la il·lusió del qual li va portar a sortir del seu poble natal a Àvila, La Llastra del Cano, i instal·lar-se a la capital. Quan va arribar, va començar la seva marxa al món de l'hostaleria i aviat va inaugurar l'actual restaurant a Madrid.

Mariano porta a l'esquena una llarga trajectòria professional de més de 30 anys. A poc a poc va anar forjant la seva experiència a l'hostaleria i aprenent els secrets de la cuina, treballant en algun dels millors restaurants de Madrid. Va ser encarregat de la gran fonda Sixto, avui ja desapareguda, i situada al popular Barri de les Lletres.

Cal destacar el caràcter familiar que se sent a cada racó de Taverna Mariano. Les seves parets respiren l'esforç i sacrifici que van posar Mariano i la seva dona Carmina, per aconseguir que aquest restaurant a Madrid, s'hagi convertit en un lloc de referència on menjar bé i poder estar com a casa.