Menjar bacallà a Madrid

Menjar bacalla a Madrid

Si busques un restaurant tradicional en el centre de Madrid on gaudir d'una carta única, amb postres casolanes i un ambient familiar i pròxim… Taverna Mariano és el lloc que estaves buscant!

Amb més de 50 anys de trajectòria sota la tradició familiar, hem sabut mantenir-nos com un dels principals restaurants de menjar casolà en la capital. La nostra oferta gastronòmica se centra en plats típics, brindant als nostres comensals una experiència culinària incomparable.

Entre els nostres plats estrella disposem de calls a la madrilenya, cuit i bacallà al pil-pil, entre altres plats castissos. Estem situats en el Barri de les Lletres, molt prop del Jardí Botànic i el Museu Nacional del Prado.

Veu la nostra ubicació

Menjar típic en el centre de Madrid

Existeixen moltes maneres d'elaborar les receptes de tota la vida, sense anar més enllà, el bacallà és un dels ingredients utilitzats en la cuina espanyola. No obstant això, en funció de la regió tindrà un nom i una preparació diferent. Bacallà a la biscaïna, bacallà al forn, bacallà amb tomàquet, bacallà arrebossat, a la gallega… i un dels més famosos, i la nostra especialitat de la nostra taverna: bacallà al pil- pil.

Aquest plat, elaborat amb tot just quatre ingredients, és un dels més famosos del nostre restaurant en el centre de Madrid. Encara que originalment es tracta d'un plat tradicional de la cuina basca que va sorgir fruit d'un error en la cuina de Simón Gurtubay, el creador d'aquesta recepta, avui dia és una de les elaboracions mundialment conegudes del nostre país.

Bacallà al pil-pil en el Barri de les Lletres

Oli, alls, vitets… I bacallà! Aquests els ingredients que s'empren per a preparar el famós bacallà al pil-pil i que pots degustar en el nostre restaurant. A més d'un sabor exquisit, el bacallà posseeix nombrosos beneficis per a la salut i és recomanat per especialistes per a dur a terme una dieta variada, saludable i equilibrada.

Busques una taverna per a menjar bacallà al pil-pil a Madrid? Taverna Mariano és la resposta correcta!

Restaurant a prop del Museu del Prado

Des del nostre restaurant entenem que cada comensal té gustos diferents, per això posem a la disposició dels nostres clients una carta variada amb plats castissos. Ja sigui que estiguis de passeig pel Retir, el Passeig del Prat o perquè estiguis visitant la capital de manera puntual. La millor manera de viure una experiència gastronòmica tradicional és venir a les tavernes de sempre. Com la nostra.

La nostra carta està composta per racions, plats de l'horta, principals i, per als més atrevits, el menú del dia. Troba els millors calls a la madrilenya de la capital, l'autèntic cuit casolà, cremoses croquetes, pebrots del padró, exquisides amanides o el saborós bacallà al pil-pil. A més de postres casolanes, carta de vins de denominació d'origen… I molt més!

La millor manera de descobrir-ho… És viure-ho! Vine a Taverna Mariano en Carrer Lope de Vega, nº 25, en el centre de Madrid. Estem oberts de dilluns a dissabtes, diumenges tancats. Encara que disposem de menjador i barra. Assegura't de tenir taula!

Fes la teva reserva