Restaurante tradicional en Madrid

Restaurant tradicional a Madrid

Menjar tradicional, casolà i de qualitat, a ple centre

Restaurante tradicional Madrid

T’agrada el bullit madrileny? Vols menjar bé i a un bon preu al centre de Madrid? T’esperem a Taberna Mariano, un restaurant tradicional a Madrid, on estaràs com a casa.

A Taberna Mariano fa més de 30 anys que oferim al comensal la millor cuina casolana, amb especialitats típiques com els nostres famosos “callos” madrilenys, l’autèntic bullit madrileny o el deliciós plat de bacallà al pil pil.

El millor bullit madrileny

Si busques aquest restaurant tradicional a Madrid, on menjar el millor bullit madrileny a ple centre de la capital, vine a conèixer-nos i repetiràs. Estem al Barri de Las Letras, molt a prop del Museu del Prado, de manera que som aquest restaurant tradicional a Madrid per a molts turistes.

Tradició familiar entre fogons

I com no podia ser d’una altra manera, l’ànima d’aquesta casa és Mariano, el nostre pare i fundador. Mariano va apostar per emprendre, amb la il·lusió que el va portar a sortir del seu poble natal d’Àvila, La Lastra del Cano, per instal·lar-se a la capital. Va començar la seva marxa en altres establiments, però poc temps després va obrir el seu propi restaurant tradicional a Madrid.

Durant més de 30 anys de trajectòria professional, Mariano va anar forjant la seva experiència en l’hostaleria, aprenent dels millors restaurants a la capital. Ha treballat com encarregat del gran Mesón Sixto, avui ja desaparegut, per un dels restaurants més emblemàtics del Barri de Las Letras.

Cada racó i cada plat reflecteixen aquest caràcter familiar de Taberna Mariano. Les seves parets respiren l’esforç i el sacrifici que van posar tant Mariano com la seva dona Carmina, per aconseguir que aquest restaurant tradicional a Madrid s’hagi convertit en un lloc de referència on menjar bé aquests guisats de l’àvia, que conservem amb moixama i amb cura entre la carta de Taberna Mariano a Madrid.

Taberna Mariano

Tradició i bon menjar en ple centre de Madrid. Carta amb plats típics, com a calls a la madrilenya o bacallà al pil pil, menú del dia amb el millor bullit de la zona i un ambient dels de tota la vida.

Consulta la nostra carta